Ειδήσεις:

Για να μπείτε στην ενότητα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΙΔΙ , πρέπει να είσαστε τακτικά μέλη του ΠΑΣΙΔΙ. Εισοδος μόνον μέσω login .
 Για οποιοδήποτε θέμα επικοινωνία με το  mail : pasidigr@gmail.com

Main Menu

Αντικατάσταση plexiglas

Ξεκίνησε από Λάζος Τσαφταρίδης, Οκτ 26, 2022, 02:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Λάζος Τσαφταρίδης

Θέλω να αντικαταστήσω τα πλευρικά  τζάμια σε Atlantic31 (ειναι 10mm)  Θα τα διαμορφώσω και θα τα τοποθετήσω μονος μου . Παρακαλώ προμηθευτες   Και γνωμες  για στεγάνωση?

Βασίλης Αντωνιάδης

ταινια βουτυλιου εβαλα εγω και γυρω σιλικονη.
Τωρα για προμηθευτες αναλογα την περιοχη.
θα βαλεις πλεξι οχι πολυκαρβονικα, φανταζομαι

admin

Προσφατα είχα αλλάξει τα hatches μου (10mm) και πριν δυο χρόνια σταγανοποίησα τα παράθυρα που κοιτούν θάλασσα (8τμχ).
Ακρυλικό δηλαδή plexiglass είναι η επιλογή . Υπάρχουν και αποχρωσεις. Στα Hatches έβαλα light smoke και είναι πολύ καλό. Στον Πειραιά είχα βρει κάποια μαγαζια. Αν θες μια πρόταση https://g.page/plexiglassathina?share τα είχα πάρει απο αυτόν. Μια χαρά μου φάνηκε.
Στεγάνωση έκανα με Sika SG20 στα περιμετρικά παράθυρα, λευκή. Θα δω πόσο θα κρατήσει.
Στα Hatches έβαλα 295UV και επειδή ασκούταν κάποια τάση στο κλείσιμο, άνοιξε. Αφαιρώντας τη, διαπίστωσα πολύ χαμηλή πρόσφυση. Στη συνέχεια δοκίμασα την Tikal PCW14 και ήταν πιο εύκολη στο δούλεμα (και πιο οικονομική), αλλά και φαίνεται μακράν πιο καλή στην πρόσφυση.
Αν έχουν καμπύλη, φρόντισε να να μην είναι σε τάση συνέχεια, αλλά να υπάρχει μηχανική υποστήριξη (βίδες-πλαίσιο) ή  να ειναι προφορμαρισμένα.